Referanser

 

Egil Stjern"Jeg har brukt EKO Renhold og dens leder til regelmessig renhold av mitt hjem i mange år på 1990 tallet og inn på 2000 tallet. Jeg har vært veldig tilfreds med utført arbeid og i påvist pålitelighet. Jeg har bare gode erfaringer med hennes grundige arbeid og kan anbefale henne til andre oppdrag."

 

MARGRETHE, DAGLIG LEDERLube Barnehage"Vi i Lube barnehage har benyttet Katia A/S Rent og Pent til vask i vår barnehage siden sept 2013. Vi har vært fornøyd med arbeidet de har utført – opplever at barnehagen er ren når vi kommer på jobb.Katia A/S har fast tid til vask fra kl 16.30, men det er ingen problem å utsette oppstart på vask dersom det er nødvendig – f.eks hvis barnehagen er opptatt en tid etter kl 16.30. Her har vi en åpen dialog. Katia A/S vasker hver dag og vi har ennå ikke opplevd at vasken har uteblitt.Vi kan trygt anbefale Katia A/S Rent og Pent."

 

Tor Gunnar Aksland"Vi har vært veldig fornøyd med husvask tjenester levert av Katia Olsen og hennes firma. Arbeidet i vår bolig ble svært grundig utført, og tjenestene ble levert i tide som avtalt. Katia utførte jobben med engasjement og var svært opptatt av kvalitet og at kunden skulle bli fornøyd. Arbeidsforholdet varte i flere år."

 

Britt Helen Aasbø"Vi har benyttet Katias renhold til utvask av bolig og regelmessig husvask. Katias renhold leverer god kvalitet på sitt renhold. De er nøye, effektive og pålitelig. Anbefaler Katias renhold på det varmeste."

 

PM Norway A/SFinn Bryne"Vi var ikke klar over at vi kunne ha så fine og rene lokaler før KATIA A/S fikk ansvar for rengjøringen."

 

Ragnhild Kristine Kolstø BringsvorJeg ønsker herved å gi Katia gode skussmål for de vasketjenestene hun har utført i mitt hjem.Det startet med en hel utvask av vårt gamle rekkehus, og her ble jeg imponert over hurtigheten og hvor skinnende rent alt ble. Jeg merket også at hun hadde med seg gode og effektive rengjøringsmidler som fjernet skitten effektivt og greit. Hun har også utført vask i vårt nye hus og vi var veldig fornøyde.Anbefales.

 

ASGEIR EGELANDTryggheim Forus barne- og ungdomsskoleTakk til Katia AS som i årevis har vasket rent hos oss som skitner til hver dag..!

 

Kundeuttalelser fra Mittanbud.no

5-stjerner

Rengjøring - 120 - annenhver uke

God kommunikasjon med Katia. Møtte på kort varsel. Huset var skinnende rent og velduftende etter grundig rengjøring, De strakk seg ekstra langt for at jeg skulle være 100% fornøyd med arbeidet- hvilket jeg var. Og har nå begynt å bruke dem hver 14 dag. Positivt overrasket hver gang jeg kommer hjem etter at teamet har vært der. Anbefales på det varmeste.

Kristin, 20. august 2020

5-stjerner

Flyttevask

Var helt fra starten veldig fornøyd med Eko renhold og Katia. Hyggelig og opptatt av å gjøre en god jobb. Hun var veldig behjelpelig og gjorde mer enn vi kunne forvente når vi spurte om det gikk an å endre vaskedato. Rask å svare. Ingenting å utsette på, kun gode erfaringer. Anbefaler trygt videre til andre.

Alf Jakob, 11. juli 2020

5-stjerner

Rengjøring - 120 kvm - ukentlig

Fick ett bra tillbud, och jobbet blev utfört precis som avtalt. Väldigt förnöjd ???

Elina, 16. juni 2020

5-stjerner

Rengjøring - 120- annenhver uke

Kjempe flinke og effektive. Veldig fornøyd med renholdsjobben. Katia er kjempe hyggelig og svarer alltid når man tar kontakt 🙂 anbefaler firmaet på det sterkeste 🙂

Junhild Hamre, 7. juni 2020

5-stjerner

Rengjøring - 100 - annenhver uke

Meget godt utført arbeid. Veldig deilig å komme hjem etter Eko Renhold har vært på jobb. Tusen takk!

Mats, 4. juni 2020

5-stjerner

Rengjøring - 75

Veldig bra gjennomført for prisen. Punktlige og profesjonelle ansatte.

Thomas, 12. mai 2020

5-stjerner

Flyttevask

Opplevde Eko Renhold Katia AS som et profesjonelt og ordentlig vaskebyrå. Fikk hjelp til flyttevask og vi hadde god kommunikasjon og dialog gjennom hele veien. Kom på en uforpliktende og gratis befaring i forkant og gjorde en veldig god jobb på utvasken. De var nøye og gikk over arbeidet sammen med oss i etterkant! Kan absolutt anbefales videre. Det føltes trygt hele veien og vi er veldig fornøyd med resultatet!

Alice, 11. mai 2020

5-stjerner

Rengjøring - 180m2 - når som helst

Katia AS tok oppdraget med grundig innvendig vask hos oss. God og rask kommunikasjon undervegs. Der kom 3 stk og vasket huset slik det var raskt og effektivt, og resultatet ble perfekt. Jeg kan anbefale Katia og hennes lag.

Hans-christian, 9. april 2020

5-stjerner

Rengjøring

Har nå skiftet navn til Ekorenhold. Jeg er utrolig imponert over profesjonaliteten i befaringen og på utført jobb. Kvaliteten på jobben som utføres er eksemplarisk og det blir fulgt opp på en upåklagelig måte. Vi har skrevet kontrakt med Ekorenhold om daglig vask av barnhagen. Jeg kan absolutt anbefale Ekornhold, som drives av en fyrverkeri av en dame som sammen med sine ansatte er opptatt av profesjonalitet og yrkes stolthet!!!!

Spødarbakken Barnehage, 18. mars 2020

5-stjerner

Se alle uttalelsene på Mittanbud.no